Welcome to yEd Q&A!
Here you can ask questions and receive answers from other members of the community and yEd developers. And you can tell us your most wanted feature requests.

Categories

User Krokodili

Member for: 1 year (since Jan 20, 2021)
Type: Registered user
Full name: Krokodili Al
Location: Tirana, Albania
Website: https://krokodili.al/
About: Të lindurit nën shenjën e zodiakut të Binjakëve kënaqen duke u shoqëruar dhe dashuruar duke u rrethuar me njerëz. Ata Horoskopi drejtohen nga planeti Mërkur, dhe kështu ata kurrë nuk janë më të lumtur sesa kur po ndajnë
Si një shenjë uji e lëngshme, Akrepi është edhe më e vështirë të përcaktohet. Ndërsa ju mund t’i lidhni Akrepat me seksin, kjo në të vërtetë sepse është shenja që sundon organet tona riprodhuese. Por me mend çfarë? Çdo shenjë shoqërohet me një pjesë të trupit. Binjakët, për shembull, idetë e tyre dhe po komunikojnë me Horoskopi njerëzit përreth tyre. Ata gëzojnë biseda të çituara dhe kanë tendencë të kenë shprehje dhe komunikim shumë lart në listën e tyre të përparësive. Ndonjëherë dashuria e tyre për të ndarë veten me të

Activity by Krokodili

Score: 100 points (ranked #1,494)
Questions: 0
Answers: 0
Comments: 0
Voted on: 0 questions, 0 answers
Gave out: 0 up votes, 0 down votes
Received: 0 up votes, 0 down votes

Wall for Krokodili

Please log in or register to post on this wall.
Legal Disclosure | Privacy Policy
...